Tiedotuksia

Byakuren no Fang -manga käännetään suomeksi!

Orion-mangan sekä erikoisjulkaisujen ilmestymispäivät näet täältä.

Kaikki PurePlasticin Ginga-pehmot ovat ilmestyneet!

Lue täältä tuoreimmat Hopeanuoli-uutiset sekä tiedotukset tapahtumista ja miiteistä.

1.9: Ginga-fanit Löytökoiralauantaihin Helsinkiin JA OULUUN?

1.9: Ginga-fanit Löytökoiralauantaihin Helsinkiin JA OULUUN?

ViestiKirjoittaja Raezla » 23.03.2012 15:54

Hopeanuoli-fanit LKL:ään myös Oulussa?

On ollut myös puhetta, että yhdistyksen ohjelmaa voitaisiin samana päivänä pitää Helsingin lisäksi myös Oulussa, jossa samainen tapahtuma järjestetään eläinsuojeluyhdistysten toimesta. Ainakin Sasutäti on alustavasti ilmoittanut, että voisi edustaa yhdistystä siellä, mutta luonnollisesti mukaan olisi hyvä saada muutama muukin. Oulun suunnalla asustavat voivat siis myös ilmoitella tähän töpöön, jos olisivat kiinnostuneita lähtemään Sasulle kaveriksi Oulun löytökoiralauantaihin 1.9! Ohjelma voisi olla joko samanlainen kuin Helsingissä tai sitten voitte suunnitella omanlaisenne ohjelmakokonaisuuden tai sitten ihan vaan pitää yhdistyksen pöytää ja järjestää jonkunmoisen fanimiitin. Ja tosiaan ei haittaa, vaikket olisi vielä yhdistyksen jäsen/aktiivijäsen, tätä kauttahan sitä pääsisi hommaan tutustumaan! :)

Oulun löytökoiralauantaihin osallistumisesta kiinnostuneet Ginga-fanit:
Sasutäti
taigin
Kagetora
Ninsu

(Ouluun osallistujia: 4)

(Jos Ouluun ei saada porukkaa kokoon, sen osallistujat ovat tervetulleita mukaan Helsingin ohjelmaan, jos jaksavat sinne saakka matkustaa! :) )


Linnanmäki- tai puistomiitti Löytökoiralauantain päätteeksi?
Äffä kirjoitti:Tosin voisi myös katsoa, jos tapahtuman päättyessä olisi Hopeanuoli-fanien miitti vaikka viereisessä puistossa tai... Onhan siinä Linnanmäkikin vieressä. Voisihan siitä lähtä porukalla lintsille hengailemaan ja hurjapäisimmät ostaa rannekkeet ja käydä laitteissa... Ne, joita laitteet ei ispaa, voi syödä hattaraa ja hengailla. XD Heivataan vaan yhdistyksen pöydän kamat meikäläisen autoon, niin päästään siitä liikkumaan. :D

^ Katsoin tuossa aukioloista, että Linnanmäki on 1.9 auki klo 20 saakka, eli kun tapahtuma joskus iltapäivällä/alkuillasta loppuu, siitä ehtisi lintsille ihan hyvin, jos porukkaa innostaa. Löytökoiralauantai on tosiaan Alppilan kirkon luona, eli siinä mäen alla Linnanmäen toisen sisäänkäynnin lähellä! :D

Rannekkeen haluavat voisivat esim. ostaa klo 17 iltahupirannekkeet (voimassa 3 viimeistä tuntia), hinta 28€ (kokopäiväranneke maksaa 37€)

Tai jos Linnanmäellä pyöriminen ei inspaa, voitaisiin vaan istua vilteillä siinä puistossa jutskaamassa löytökoiralauantain sujumisesta, yms.
Katsotaan, kumpi saa enemmän kannatusta. Molempiakin saa kannattaa, pidetään sitten toinen näistä sen mukaan, minne enemmistö kallistuu!

Lintsimiitistä kiinnostuneet:
Äffä
Tesshin10000
SekaRotuinen
Salmiak
Santtoss

Puistomiitistä kiinnostuneet:
Äffä


Löytökoiralauantai

Suomen Hopeanuoli-fanit ry tulee olemaan esillä Helsingin Löytökoiralauantai-tapahtumassa Alppilassa 1.9. Yhdistyksellämme on siellä pöytä, jonka ääressä vapaaehtoiset tekevät maksusta piirroksia paikalle saapuvista koirista (tähän voi ilmoittautua mukaan!) Lisäksi pöydästä voi ostaa yhdistyksemme kannatustuotteita, toivon mukaan myös jäsenlehtemme ensimmäistä numeroa, sekä mahdollisesti jotain pikkupurtavaa. Järjestämme myös "Hopeanuolimaisin koira" -kilpailun, jossa tuomaristo valitsee osallistujien joukosta eniten Hopeanuoli-sarjan maailmaan istuvan hauvan, joka saa jonkun mukavan koiramaisen ja Ginga-henkisen palkinnon. (Voisi olla esim. kankainen GNG-aiheinen kaulapanta, jos löytyy joku käsityötaitoinen sitä tekemään!)

Pidämme myös Hopeanuoli-arpajaiset, joten Helsingissä syyskuun alussa olevien Hopsu-fanien kannattaa pyörähtää tapahtumassa ostamassa arpa ja tutustumassa siinä samalla maassamme toimiviin löytökoirayhdistyksiin! Mukaan tapahtumaan voi ottaa myös oman koiransa.

Ilmoittelen tässä, että kuten taannoin Traconissa olleisiin arpajaisiin (tuotto lähes 600 euroa kahtena päivänä pidetyistä arpajaisista yhteensä), nyt otetaan vastaan itse tehtyjä tai ostettuja Hopeanuoli-juttuja arpajaispalkinnoiksi! Jos haluat lahjoittaa sinne jotain, ota yhteyttä yksityisviestillä. Pienemmät tuotteet voi laittaa tulemaan postitse (osoitteen saa yksärillä) ja isompien toimittamisesta voidaan sopia erikseen. Akselilla Raahe-Kokkola-Seinäjoki-Tampere-Helsinki ja Raahe-Pulkkila-Jyväskylä-Lahti-Helsinki pystyn varmaan noutamaan tavaroita, jos aikataulut saadaan sopimaan yksiin. Tai sitten tavarat voi antaa omalla alueellaan toimivalle yhdistyksen aktiiville, joka sitten toimittelee ne tapahtumaan tai minulle. :)

Käytän myös edellisistä arpajaisista yli jääneet palkinnot tähän!

Tällä tempauksellamme siis avustamme jotain eläinsuojelujärjestöä ja joku pienempi osuus tuotoista (esim. 30%) menee Suomen Hopeanuoli-fanit ry:lle, joka käyttää varojaan sellaisiin asioihin, mistä kaikki yhdistyksen jäsenet pääsevät tasapuolisesti osallisiksi - mukaanlukien esim. jäsenlehden painamisesta ja sen tai jäsenkorttien postittamisesta tulevat kulut, nettisivujen palvelinmaksut ja muut vastaavat hallinnolliset kulut.

Mikäli joku olisi kiinnostunut tulemaan mukaan, vaikkei olisikaan vielä yhdistyksen jäseneksi tai aktiiviksi ilmoittautunut, niin sekin varmasti onnistuu! :)

Ilmoittautukaa vaan tässä rohkeasti mukaan ja kysykää, jos on jotain kysyttävää! :)

Löytökoiralauantain nettisivut: http://loytokoiralauantai.yhdistysavain.fi/
Facebookryhmä: http://www.facebook.com/groups/rescuekoira/

Ja tapahtumaan osallistumisenhan mahdollistavat yhdistyksemme perustamiskokouksen hyväksymät säännöt, että yhdistys voi ottaa osaa myös hyväntekeväisyysjuttuihin! :D

Yhdistyksen pöydän pitäjät:
Äffä
Jonna-chan
Santtoss
Spyro
Hijiri
Kuroshi
Salmiak
Tesshin10000
SekaRotuinen

Tilaustöiden piirtäjät:
Äffä
Santtoss
Spyro
Kuroshi
Salmiak

Kilpailun tuomarit:
Äffä
Tesshin10000
SekaRotuinen
Viimeksi muokannut Raezla päivämäärä 18.04.2012 21:48, muokattu yhteensä 15 kertaa
Avatar
Raezla
Ryhmänjohtaja
Ryhmänjohtaja
 
Viestit: 1139
Liittynyt: 02.05.2011 11:38
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 10

Re: Hopeanuoli-yhdistys Löytökoiralauantaissa 1.9 (ARPAJAISE

ViestiKirjoittaja Spyro » 23.03.2012 16:08

Minä voin osallistua tähän noihin piirrosten tekemiseen, mikäli minut vain siihen kelpuutetaan. Myös palkontoja voin suunnitella ja toteuttaa, sekä väkertää jotain pientä arpajaisiin. :D

Eiköhän tuo ensimmäinen numero ole jo tuohon mennessä valmis. ;)
Kuva
Avatar
Spyro
Karhukoira
Karhukoira
 
Viestit: 772
Liittynyt: 21.02.2011 18:57
Paikkakunta: Tampere
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 8

Re: Hopeanuoli-yhdistys Löytökoiralauantaissa 1.9 (ARPAJAISE

ViestiKirjoittaja Anttu » 24.03.2012 12:18

En kuulu itse yhdistykseen, mutta laitoinkin jo Äffälle yksityisviestiä, että jos kelpaa vain niin voin teille tehdä arpajaispalkinnoiksi kaikkea pientä kivaa kuten laminoituja kirjanmerkkejä, kännykkäkoruja, avaimenperiä ja joitakin piirroksia (:
Avatar
Anttu
Kenraali
Kenraali
 
Viestit: 1565
Liittynyt: 03.02.2012 11:22
Paikkakunta: Helsinki
Sukupuoli: Tuntematon
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 0

Re: Hopeanuoli-yhdistys Löytökoiralauantaissa 1.9 (ARPAJAISE

ViestiKirjoittaja Raezla » 24.03.2012 12:42

Osallistuminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä! :)

Sanon nyt tässä vielä yleisesti kaikille, mitä Antulle yksärillä totesin, että yhdistyksen tapahtumiin ja miitteihin voi aina tulla myös ennen kuin liittyy jäseneksi, niin saa vähän fiilistä tästä touhusta ja voi sitten sen jälkeen liittyä, jos kokee itselleen mieleiseksi! :D

Ainoastaan, jos on erikseen ilmoitettu, että joku juttu olisi pelkästään jäsenille, mutta en nyt itse usko, että semmoista ihan äkkiä tulee. Lähinnä, että jäsenkorttia näyttämällä saattaa tulevaisuudessa saada alennuksia ja etuuksia, mutta yleisesti ottaen uskoisin kaikkien Hopeanuolesta pitävien olevan aina tervetulleita osallistumaan yhdistyksen järjestämiin juttuihin, vaikkeivat vielä jäseniä olisikaan!

Ja tuo Löytökoiralauantai on avoin tapahtuma, jonne kaikki ovat muutenkin tervetulleita! :)
Avatar
Raezla
Ryhmänjohtaja
Ryhmänjohtaja
 
Viestit: 1139
Liittynyt: 02.05.2011 11:38
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 10

Re: Hopeanuoli-yhdistys Löytökoiralauantaissa 1.9 (ARPAJAISE

ViestiKirjoittaja Salmiak » 29.03.2012 20:38

Jos mukaan mahtuu vielä jengiä, niin, kuten arvata saattaa, minä olen mukana! ^^ Tekisin myös tilaustöitä ja totta kai tavaroita arpajaisiin.
Avatar
Salmiak
Kotikoira
Kotikoira
 
Viestit: 70
Liittynyt: 31.05.2011 17:59
Sukupuoli: Mies/poika
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 0

Re: Hopeanuoli-yhdistys Löytökoiralauantaissa 1.9 (ARPAJAISE

ViestiKirjoittaja Raezla » 30.03.2012 10:13

Juu, kyllä sinne useampi mahtuu. Voidaan pitää pöytää siinä vuorotellen ja siinä pääsee sitten jokainen vähän kiertelemään tapahtumassa. Ja se on hyvä, että piirtäjiä on tänä vuonna monta. Viime vuonna olin yksinäni siellä vähän pulassa, kun niin moni olisi halunnut koirastaan kuvan.

Se on kans hyvää piirtämisharjoitusta (kuten Kuroshi tuossa totesi minulle, kun lupautui mukaan), kun tulee tehtyä mallista monenlaisia koiria.

Mitä mieltä olette tuosta piirrosten hinnoittelusta? Viime vuonna minulla oli "maksa, mitä jaksat" ja ihmiset sitten makseli jotain 1-20 e suuruisia summia, mutta se oli ehkä ihmisistä hivenen hankalaa... Pitäisikö meidän pistää piirrokselle joku kiinteä hinta, esim. 3 tai 4 euroa? (No se riippuu tietty, millä tekniikalla kuva tehdään ja paljon siihen käytetään aikaa.. Mutta trust me, muotokuvamaalausta siinä ei ehdi tekemään.)

Minulla oli myös mallikuva siinä, millaisen olin Dingosta piirtänyt (minulla oli Dingo siellä mukana) - tässä kuva pöydästäni viime vuonna. :D

Mietin, että piirtämään tulijat voisivat ottaa mukaan vaikka valokuvan jostain koirasta ja siitä tekemänsä piirroksen ja ne aseteltaisiin vierekkäin niin ihmiset voisivat vähän nähdä etukäteen, minkätyylisen työn keltäkin saa. :D


Koirien osallistumisesta muuten, että Dingo saa ainakin jäädä tänä vuonna kotiin, eli jos joku muu haluaa oman koiransa ottaa, niin käy kyllä. :D
Santtossilla ainakin on myös rescue, se voisi olla ensisijainen, jos Santtoss haluaa hauvansa ottaa mukaan. Mie voisin tietty Rokan ottaa (sen osallistuminen ei estä muitakin tuomasta koiria), jos ei ole kauhean kuuma päivä. (Viime vuonna meinattiin Dingon kanssa paahtua tuonne! Jouduin rakentamaan sille takakontissa olleesta peitosta ja sadeviitastani maailman rumimman telttarakennelman, että poikaparka pääsi varjoon..) Se on kyllä mahis, ettei syyskuun 1. päivä ole enää niin kuuma, mutta katsotaan nyt.. Sitä paitsi Rokka ei ole rescue... Lähinnä nyt mietin, että kun tapahtuman päätteeksi on koirakävely, niin ois joku, jonka kanssa osallistua...

Tosin voisi myös katsoa, jos tapahtuman päättyessä olisi Hopeanuoli-fanien miitti vaikka viereisessä puistossa tai... Onhan siinä Linnanmäkikin vieressä. Voisihan siitä lähtä porukalla lintsille hengailemaan ja hurjapäisimmät ostaa rannekkeet ja käydä laitteissa... Ne, joita laitteet ei ispaa, voi syödä hattaraa ja hengailla. XD Heivataan vaan yhdistyksen pöydän kamat meikäläisen autoon, niin päästään siitä liikkumaan. :D

Btw, tämän verran ehättänyt ahkeroida itse noiden palkintojen eteen:

Spoiler:
Kuva
^ Nuo on tarkoitus laminoida vielä.


Myös Murojakin lähettämät palkinnot tulivat perille, lämmin kiitos lahjoituksesta! =)
Viimeksi muokannut Raezla päivämäärä 30.03.2012 13:37, muokattu yhteensä 1 kerran
Avatar
Raezla
Ryhmänjohtaja
Ryhmänjohtaja
 
Viestit: 1139
Liittynyt: 02.05.2011 11:38
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 10

Re: Hopeanuoli-yhdistys Löytökoiralauantaissa 1.9 (ARPAJAISE

ViestiKirjoittaja Anttu » 30.03.2012 12:08

Äffä kirjoitti:Myös Antun lähettämät palkinnot tulivat perille, lämmin kiitos lahjoituksesta! =)

Menikö nimi sekaisin? En ole vielä edes lähettänyt mitään :'D Enhän ole vielä osoitettasikaan pyytänyt :)
Avatar
Anttu
Kenraali
Kenraali
 
Viestit: 1565
Liittynyt: 03.02.2012 11:22
Paikkakunta: Helsinki
Sukupuoli: Tuntematon
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 0

Re: Hopeanuoli-yhdistys Löytökoiralauantaissa 1.9 (ARPAJAISE

ViestiKirjoittaja Raezla » 30.03.2012 13:37

Anttu kirjoitti:
Äffä kirjoitti:Myös Antun lähettämät palkinnot tulivat perille, lämmin kiitos lahjoituksesta! =)

Menikö nimi sekaisin? En ole vielä edes lähettänyt mitään :'D Enhän ole vielä osoitettasikaan pyytänyt :)


Upsista, katsoin vaan nopeasti, kenen kanssa olin aiheesta vaihtanut viestiä. Nimi korjattu. Anteeksi! :oops:
Avatar
Raezla
Ryhmänjohtaja
Ryhmänjohtaja
 
Viestit: 1139
Liittynyt: 02.05.2011 11:38
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 10

Re: Hopeanuoli-yhdistys Löytökoiralauantaissa 1.9 (ARPAJAISE

ViestiKirjoittaja DarknessWolf313 » 30.03.2012 14:25

Äffä kirjoitti:Tosin voisi myös katsoa, jos tapahtuman päättyessä olisi Hopeanuoli-fanien miitti vaikka viereisessä puistossa tai... Onhan siinä Linnanmäkikin vieressä. Voisihan siitä lähtä porukalla lintsille hengailemaan ja hurjapäisimmät ostaa rannekkeet ja käydä laitteissa... Ne, joita laitteet ei ispaa, voi syödä hattaraa ja hengailla. XD Heivataan vaan yhdistyksen pöydän kamat meikäläisen autoon, niin päästään siitä liikkumaan. :D


Jos aikaa riittä niin voisin tuonne tapahtumapaikalle tulle hengaamaan ja seuraa pitämään... Mutta Voitojen tekemiseen (pirtämiseen yms) en osallistu puuttuvien taitojen takia. :cry: Ja jos ollaan lintsille\puistoon menossa voin sinnekkin imestyä. :D Jos siis seura kelpaa henkilöltä joka ei osallistu muuten tapahtumaan?
Keksin sen vielä oottakaapas vain... ;)

-------/\---------
------//\\-------
-----//--\\------
--_//-- --\\_---
--\ (_---_) /---
Avatar
DarknessWolf313
Metsästyskoira
Metsästyskoira
 
Viestit: 115
Liittynyt: 23.07.2011 22:13
Paikkakunta: Helsinki
Sukupuoli: Mies/poika
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 0

Re: 1.9: Löytökoiralauantai (ARPAJAISET) & Linnanmäkimiitti?

ViestiKirjoittaja Satanica » 30.03.2012 14:26

En itse ole tarjoamassa mitään tekeleitäni kyseiseen tapahtumaan, koska en osaa piirtää kovin hyvin, mutta ehdottaisin, että eikö olisi järkevää, että tuossa arpajaisissa olisi joku selvä pääpalkinto? Jokin tosi harvinainen ginga keräilykohde olisi kiva, tai sitten jotakin muuta, mikä eroaa selvästi muista? Tuskin kukaan tahtoo osallistua arpaijaisiin, ellei pöydässä ole selvästi jotakin, mitä havitella. En osaa kyllä sanoa, mikä se sellainen sitten olisi, mutta sanoinpahan vain :)
Avatar
Satanica
Ryhmänjohtaja
Ryhmänjohtaja
 
Viestit: 1555
Liittynyt: 03.02.2012 10:48
Paikkakunta: Tampere
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 8
Seuraava

Paluu Uutiset, ajankohtaiset tapahtumat ja miitit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa