Tiedotuksia

Byakuren no Fang -manga käännetään suomeksi!

Orion-mangan sekä erikoisjulkaisujen ilmestymispäivät näet täältä.

Kaikki PurePlasticin Ginga-pehmot ovat ilmestyneet!

Kaikki taivaan ja maan välillä oleva tavallinen, joka ei muille alueille sovi.

Postaa, kun eksyit foorumille

Postaa, kun eksyit foorumille

ViestiKirjoittaja Uru » 06.02.2022 16:02

Saavuit foorumille~ Tulitko muistelemaan vanhoja, etsimään uusia viestejä vai oletko uusi jäsen?


En ole rehellisesti sanoen käynyt täällä moneen kuukauteen, mutta tuli nyt sattumavalta pyörähdettyä. Lueskelin WEED-mangat läpi joulun aikoihin ja tuli mukava nostalgiafiilis niistä. En muistaakseni ollutkaan lukenut monia osia kuin kerran, joten paljon oli ehtinyt unohtua. Oli kyllä erittäin virkistävää lukea selkeästi etenevää tarinaa näin Noah-mangaan verrattuna.
Lue Last Warsin uusimmat tapahtumat täältä.
Avatar
Uru
Pomo
Pomo
 
Viestit: 5890
Liittynyt: 13.12.2010 21:46
Paikkakunta: Kuopio
Sukupuoli: Tuntematon
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 0

Re: Postaa, kun eksyit foorumille

ViestiKirjoittaja Smurffi » 18.03.2022 15:23

Käyn satunnaisesti kuukauden tai parin välein tsekkaamassa, josko tänne olisi ilmestynyt uusia viestejä tai elonmerkkejä. Valitettavan vähän täällä nykyisin tapahtuu, mutta silti kiva, kun paikka on hiljaisuudestaan huolimatta olemassa ja käytännössä katsoen mahdollisuus keskusteluun olisi, jos täällä vain riittäisi aiheita ja ihmisiä puhumaan niistä. On ilo aina huomata, jos joku vanha fani on käynyt kommentoimassa mitä tahansa, sillä harmittavan monet kymmenen vuoden takaiset tutut nimet ovat kadonneet näkyvistä kokonaan foorumin hiipuessa.

Itse katselin GNG-animen läpi tässä talvella ja olisi tarkoitus jossakin kohtaa päästä lueskelemaan myös mangaa, enhän ole koskaan saanut luettua edes Orionia loppuun, vaikka ne omistankin, saati aloittanut Last warsia tai edes ostanut niitä kaikkia. Jotenkin vain innostus lukemiseenkin lopahti samoihin aikoihin foorumin hiljenemisen kanssa - Weedin ilmestymisen aikaan keskustelu oli vielä vilkasta ja tarinasta pääsi juttelemaan ja lukemaan mielipiteitä tätä kautta, nykyisin en tunne ketään, joka mangaa lukisi ilmestymistahdissa eikä sitä kukaan pohdi täälläkään. Tosin ehkä se johtuu itse tarinastakin ja Gingan jatkumosta; kuten Uru yllä totesikin Noahin tarinan hitaudesta, en itsekään kamalasti odota enää uudemmilta tarinoilta, että juoni etenisi sopivassa tahdissa tai että hahmot olisivat entisaikojen tapaan kiinnostavia, ja siksi uudemmat mangat eivät jaksa oikein kiinnostaa. Surullista kyllä, mutta ehkä liika on liikaa.
"I'm thinkin' that all that still matters is love ever after
After the life we've been through
'Cause I know there's no life after you"


Sitä, tätä ja tuota
Deviantart
Avatar
Smurffi
Karhukoira
Karhukoira
 
Viestit: 879
Liittynyt: 26.07.2011 14:24
Paikkakunta: Kouvola
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 5

Re: Postaa, kun eksyit foorumille

ViestiKirjoittaja Valko » 21.03.2022 11:11

Käyn suunnilleen parin kuukauden välein katsomassa etusivun vanhojen aikojen muistoksi ja nähdäkseni onko uusia ketjuja ilmestynyt. Hopeanuoli tulee aina olemaan minulle rakas sarja Weedin ohella, mutta Weedin jälkeiseen tuotantoon en juuri ole tutustunut, enkä näin ollen oikein voi keskustellakaan uudemmista Ginga-tarinoista.

Olen Smurffin tavoin kuitenkin iloinen siitä, että tämä foorumi on yhä olemassa :)
"Not all treasure is silver and gold, mate." - Jack Sparrow
Avatar
Valko
Ōun sotilas
Ōun sotilas
 
Viestit: 494
Liittynyt: 20.05.2013 15:33
Paikkakunta: Joensuu
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 0

Re: Postaa, kun eksyit foorumille

ViestiKirjoittaja Raezla » 12.04.2022 11:18

Nyt kävi niin jännästi, että tulin tänne uudelleen heti seuraavana päivänä. Olisi kyllä mahtavaa, jos tämä aktivoituisi enemmänkin. Tällä hetkellä pitänee tyytyä siihen, että on ylipäätään hengissä. Jotenkin kaipaan näitä syvällisiä foorumikeskusteluja kaiken hektisen somen sijaan entistä enemmän.

Aika satunnaisiahan ovat nuo omat käyntini silleen muuten olleet. Välistä saattanut olla vuosienkin väli, mutta nyt taas tullut ainakin jokusen kuukauden välein kurkkimassa ja vähän kirjoittelemassakin.
Avatar
Raezla
Ryhmänjohtaja
Ryhmänjohtaja
 
Viestit: 1129
Liittynyt: 02.05.2011 11:38
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 10

Re: Postaa, kun eksyit foorumille

ViestiKirjoittaja PikkuElvis » 06.12.2022 23:31

Huhheijaa. Katselin tuossa omista tiedoistani, että viimeisimmästä käynnistäni on kulunut hieman yli vuosi. Sitä mukaa, mitä täälläkin on pääosin kirjoittelu hiljentynyt, oon itsekin siirtynyt pääosin sivustaseuraajaksi. Mangojen suomijulkaisuista kun nyt satuin jäämään jälkeen useaksi kuukaudeksi, niin oli hieman hankalaa osallistua uusimpiin Ginga-aiheisiin topiceihin. Ja no, kieltämättä elämäkin on vähän erilaista verrattuna siihen erakkoon 19-vuotiaaseen, jollaisena tänne foorumille 11 vuotta sitten tulin Hopeanuoli.comista... ja nyt mennäänkin jo kolmenkympin kriisissä. :'D

Mutta hitto, että olisi kiva kirjoitella täälläkin pitkästä aikaa aktiivisesti ihmisten kanssa. Nykyään fanitus menee pääosin pikkuveljen kanssa aiheesta hehkuttaen. Rakkaus sarjaan/sarjoihin on ja pysyy edelleen niin vahvana. Oma mieskin on varmaan jo hyvinkin turtunut tässä vuosien varrella kattelemaan animen tyyliin joka vuosi läpi ja kuuntelemaan jatkuvasti musiikkia aiheeseen liittyen. n__n"

Onkohan Facebookissa tai muualla sosiaalisessa mediassakaan olemassa aktiivista keskustelua tähän fandomiin liittyen, tietääkö kukaan? Entä yhdistyksen foorumi? Sieltäkin jäi jossain vaiheessa kevyessä taloudellisessa ahdingossa jäsenmaksu maksamatta, ja jäsenyys katkesi.
"PLANES CRASH."
"YEAH, AND APPARENTLY CLOWNS KILL."
Avatar
PikkuElvis
Kenraali
Kenraali
 
Viestit: 1209
Liittynyt: 28.05.2011 12:04
Paikkakunta: Lappeenranta
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 0

Re: Postaa, kun eksyit foorumille

ViestiKirjoittaja Hijiri » 08.12.2022 00:11

PikkuElvis kirjoitti:Onkohan Facebookissa tai muualla sosiaalisessa mediassakaan olemassa aktiivista keskustelua tähän fandomiin liittyen, tietääkö kukaan? Entä yhdistyksen foorumi? Sieltäkin jäi jossain vaiheessa kevyessä taloudellisessa ahdingossa jäsenmaksu maksamatta, ja jäsenyys katkesi.


Yhdistyksellä on nykyisin Discord-serveri, jossa käsittääkseni on ihan aktiivista keskustelua niin Hopeanuolesta kuin sen ulkopuoleltakin. Liityin aika äskettäin itse takaisin yhdistyksen jäseneksi oltuani poissa useamman vuoden. Facebookista löytyy myös yhdistyksen oma sivu/ryhmä, jossa niinikään käydään keskusteluja.
"Don't sweat it. It'll work out somehow." -Tatara Totsuka
Avatar
Hijiri
Kenraali
Kenraali
 
Viestit: 815
Liittynyt: 23.04.2011 23:26
Paikkakunta: Satakunta
Sukupuoli: Nainen/tyttö
Galleria: [ Katso kuvat ]
Karma: 0

Paluu Yleinen keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa