Kuoleeko Monsoon Last Warsin aikana?
 
pollcode.com free polls
Tosaoo

Ilmestymisvuosi: 1982
Pokkareiden määrä: 1
Julkaisija: Jump Super Comics

Tosaoo sisältää neljä Takahashin yksiosaista lyhyttarinaa.

Ensimmäinen tarina kertoo arpinaamaisen tosa-koiran kanssa liikkuvasta nuoresta pojasta. Tarina keskittyy koiratappeluihin ja on tyyliltään Yamaton kaltainen, mutta siinä esiintyy vain tosa-koiria.

Toisen tarinan tapahtumapaikka ja -aika asettuu villiin länteen. Tarinan päähenkilö on yksinäinen ratsastaja, joka eräänä päivänä löytää puolikuolleen intiaanipojan, jonka heimo on tapettu. Mies ottaa pojan mukaansa ja kouluttaa tämän käyttämään ampuma-aseita.

Kolmas tarina kertoo huonosti pärjäävästä pesäpallojoukkueesta. Takahashin tarinoille poikkeuksellisesti yksi tarinan päähenkilöistä on nainen.

Neljäs tarina on taas Takahashin tyyllille uskollinen taistelukoiratarina, jonka päähenkilöinä ovat nuori poika, pikkutyttö ja vanha tosa-koira. Vanha tosa-koira on taistellut voitokkaasti monissa taisteluissa, mutta eräänä päivänä se sokeutuu ja se jää eläkkeelle. Hyvin pian pieni tyttö joutuu kilpailevan perheen tosa-koiran puremaksi ja hän sokeutuu. Vanha tosa koira palaa taistelukentälle vielä kerran, jotta se voi kostaa tytön sokeuttaneelle koiralle.