Kuoleeko Monsoon Last Warsin aikana?
 
pollcode.com free polls
Shounen to Inu & Ginga no Inutachi

Ilmestymisvuosi: 1994 & 2001
Pokkareiden määrä: 1
Julkaisija: Super Jump Comics & SC Allman

Shounen to Inu ja Ginga no Inutachi ovat lähes sama kirja kahteen kertaan julkaistuna: niissä on lähes samat tarinat, mutta ne ovat eri julkaisijan julkaisemia. Kirjat ovat lyhyttarinakokoelmia, jotka liittyvät Shuichi Takuma -nimiseen mieheen ja hänen kohtaamiinsa koiriin.


Kirjat sisältävät seuraavat tarinat:

Kubiwa - Shounen to Inu
Shuichi Takuma omistaa Shiro-nimisen kultaisen noutajan. Nuorena koirana Shiro oli Shuichille rakas, mutta eräänä päivänä se puri kotona ollessaan vanhaa miestä, oletettavasti Shuichin isän johtajaa. Koira sai koko perheen vihat niskoilleen ja myös Shuichi alkoi inhota koiraansa.

Sensei no Inu (Opettajan koira)
Shuichi Takuma kohtaa vanhan opettajansa, joka on löytänyt puistosta hylätyn shiban. Vanha mies asuu kodittomana koiriensa kanssa, kun hän yllättäen sairastuu vakavasti.

Lead - Seinen to Inu (Miehen koira)
Shuichi Takuma löytää kadulta hylätyn siperianhuskyn pennun nimeten sen Shirubiksi. Hän muistelee vanhaa, rakasta Shiro-koiraansa ja päättää pitää pennusta hyvää huolta - vaikka se tuokin alusta alkaen paljon harmia ja vaivaa hänen elämäänsä. Myöhemmin Shirubin ansiosta Shuichi kohtaa nuoren naisen nimeltä Rika.

Honoo no Inu (Liekkien koira)
Kookichi Takuma, Shuichi Takuman isä, omisti toisen maailmansodan aikoihin saksanpaimenkoiran nimeltä Adel. Sodan aikana isojen koirien omistamista kuitenkin paheksuttiin, koska ihmisillekään ei meinannut riittää ruokaa ja lopulta Kookichi joutuu luopumaan koirastaan, vaikka tietää, että sen kohtalona on päätyä turkikseksi.

Obasan no Inu (Mummon koira)
Tome Takuma, Shuichi Takuman isoäiti, omistaa entisen palveluskoiran, labradorin noutaja Tessin. Tess on vanha, rauhallinen ja auttavainen koira, joka pelastaa uuden omistajansa monta kertaa ja auttaa tätä arjen askareissa. Tessin elämä ei saa kuitenkaan sen ansaitsemaa arvokasta loppua, vaan se joutuu koiranmyrkyttäjän uhriksi ja kuolee muutamia päiviä myrkytyksen jälkeen.

Amigo · Ken
Shuichi Takuma nähdään tarinan aikana vain muutamia kertoja ja hänellä ei ilmeisesti ole mitään varsinaista suhdetta sarjan päähenkilöihin. Tarina kertoo miehestä nimeltä Tanaka ja hänen pyreneidenkoirasta, Amigosta. Tanakan ollessa töissä rakennustyömaalla tämä omisti Amigon emon. Työmaan johtaja (tai johtajan poika) ei voinut kuitenkaan sietää koiraa, vaan potki ja heitteli sitä kivillä, kunnes se pakeni. Pian häirikkö alkoi kuitenkin katua tekoaan ja lähtee Tanakan kanssa etsimään koiraa.

Lisäki Ginga no Inutachi sisältää tarinan
Shiroi Yamainu (Valkoinen vuoristokoira)
Tarina kertoo pyreneidenkoirasta nimeltä Blanca, jonka sen omistaja hylkäsi metsään, mutta jotka vuosien eron jälkeen kohtaavat uudestaan.