Kuoleeko Monsoon Last Warsin aikana?
 
pollcode.com free polls
Ginga Densetsu Weed

Ilmestymisvuosi: 1999-2009
Pokkareiden määrä: 60
Julkaisija: Nichibun Comics

Ginga Densetsu WEED jatkaa GNG:n tarinaa asettuen ajassa 10 vuotta GNG:n lopun jälkeen. Tarina kertoo Ginin pojasta, Weedistä, joka tahtoo seurata isänsä jalanjälkiä ja tulla oikeudenmukaiseksi johtajaksi. GDW:tä on ilmestynyt 60 osaa ja siitä on tehty 26 osainen anime-sarja.

WEED:stä on tähän mennessä tehty kolme julkaisua, joista ensimmäinen sisälsi koko sarjan, kun taas toisessa julkaisussa oli 22 osaa. Toinen julkaisu pitää sisällään ensimmäisen julkaisun 30 ensimmäistä osaa eli koko Hougen-saagan. Kolmannessa julkaisussa on ilmeisesti tarkoitus julkaista koko GDW uudestaan. Kolmas julkaisu pitää GDW:n tarinan hieman tiiviimmässä paketissa ja yksi manga sisältää kaksi ensimmäisen julkaisun osaa. Kolmannessa julkaisussa on uudet kannet ja osat on nimetty, mutta muuten se ei eroa ensimmäisestä julkaisusta.

GDW:n juoni jakautuu käytännössä neljään eri tarinakokonaisuuteen: Hougen-saaga, makaki-saaga, Venäjän sotakoirat –saaga ja hybridikarhu-saaga. Tämän lisäksi GDW:n ensimmäisiä osia on julkaistu useina erilaisina julkaisuina, joista tunnetuin on WEED WORLD –lehti.

Poiketen GNG:stä, GDW on suunnattu huomattavasti vanhemmalle lukijakunnalle kuin edeltäjänsä. Siinä missä GNG:tä julkaistiin alun perin Shounen Jump –lehdessä, joka on suunnattu noin 10-15-vuotiaille pojille, GDW:tä julkaistiin Manga Goraku –lehdessä, joka puolestaan on suunnattu keski-ikäisille miehille.