Kuoleeko Monsoon Last Warsin aikana?
 
pollcode.com free polls
Kacchuu no Senshi Gamu

Ilmestymisvuosi: 1988
Pokkareiden määrä: 2, uusintajulkaisuissa 1
Julkaisija: Jump Comics

Kacchuu no Senshi Gamu (Soturi haarniskassa - Gamu) on Takahashin sarja, jonka tekemisen hän aloitti Ginga: Nagareboshi Ginin loputtua. Mangasta on tähän mennessä ilmestynyt kolme julkaisua, joista ensimmäisessä on kaksi pokkaria ja muissa yksi. Myöhemmät julkaisut on ajoitettu ja kuvitettu samalla tavalla kuin GNG:n samoihihin aikoihin ilmestyneet uusintajulkaisut (2. julkaisu ja 6. julkaisu). Tämän lisäksi Gamusta on ilmestynyt myös androidilla/vastaavalla luettava nettiversio, joka on alkuperäiseen tyyliin kaksiosainen.

Kacchuu no Senshi Gamu asettuu samurai-aikaan ja se kertoo Kagero-ninjasuvusta, joka on oppinut kehittämään koirien älykkyyttä ihmistä vastaavalle tasolle. Koirat ovat ninjasuvun ylpeys ja ne osallistuvat taisteluihin sekä joukolla että itsenäisesti. Hyvin koulutetut koirat pystyvätkin vähintään samaan kuin ihmisetkin: ne ratsastavat hevosilla, taistelevat miekoin, virittävät ansoja ja puhuvat. Koirilla on varusteinaan erilaisia miekkoja, haarniskoita, jopa siipiä, joiden avulla ne voivat lentää.

Vaikka sarja on fantasiapohjainen, on siinä mukana historiallisia hahmoja: Oda Nobunaga, Imagawa Yoshimoto ja Yamamoto Kansuke.

Sarjan päähenkilö on Gamu, joka johtaa Kagero-ninjakoiria. Gamu on voimakas taistelija ja luonteeltaan tyyni ja kylmähermoinen. Se on valmistautunut lähes mihin vain ja sitä on lähes mahdotonta yllättää.

Galleria