Kuoleeko Monsoon Last Warsin aikana?
 
pollcode.com free polls
Epäloogisuudet-osastolle on tarkoitus kerätä mangassa ja/tai animessa olleita juoniaukkoja tai virheitä.


Nimien vaikeus, osa 2

Kuudennessa osassa John kohtaa Hyenan ja ihmettelee, miten se voi kuulua Rikin laumaan. Miten John voi tietää Rikin nimen, jos Riki on menettänyt muistinsa eikä muista mitään taustoistaan?


Nimien vaikeus, osa 1

Kuudennessa osassa Akame, kaksi Igaa ja Gin lähtevät hakemaan lääkeyrttejä. Lähtiessä toinen Iga, Jinnai, kutsuu toveriaan Tsukikageksi. Vähän ajan kuluttua Jinnai puolestan sanoo samaa koiraa Kirikazeksi.


Rotkon ylittäminen

Sekä mangassa että animessa Gin hyppää muiden villikoirien tavoin rotkon ylitse. Gin saa itselleen kuitenkin hyppyyn apua, kun rotkon pohjalta puhaltava tuuli nostattaa sitä ylöspäin.

Tämä on mahdotonta. Iltaisin ja öisin tuuli puhaltaa aina alhaalta vuorilta alas rotkoon päin, kun taas päivällä tuuli puhaltaa ylhäältä alas. Syynä tähän on ilman lämpeneminen auringossa. Kun aurinko paistaa vuorenrinteille, kevyempi lämmin ilma nousee ylös luoden ylöspäin puhaltavan tuulen. Kun aurinko lakkaa lämmittämästä ilmaa, alkaa kylmempi ilma taas laskeutua alas luoden alaspäin puhaltavan tuulen.


Ginin arvet

Taistellessaan karhuemoa vastaan, Gin saa iskun päähänsä ja sen otsaan tulee tästä pysyvät arvet. Arvet eivät kuitenkaan alusta alkaen ole samanlaisia. Ensimmäisissä kuvissa arpia on neljä ja osa niistä kulkee hieman Ginin silmän ylitse. Myöhemmin arvet kuitenkin siirtyvät keskelle päätä ja niitä on vain kolme. Syy tähän muutokseen on oletettavasti siinä, että alkuperäisen neljän, selkeästi Ginin vasemmalle puolelle asettuvan, arven piirtäminen olisi ollut paljon hankalampaa kuin kolmen, noin keskellä koiraa sijaitsevan arven piirtäminen.


Tiikeriraitojen periytyminen

- Oikeassa elämässä Riki ja Fuji eivät olisi voineet saada tiikerinraitaista pentua, koska kummatkin akitat ovat punaisia ja tiikerinraitaisuus on dominoiva väriominaisuus.


Laukaukset

- Daisuken etsiessä eksyneitä turisteja metsässä, hän kuulee laukauksia ja suunnistaa niitä kohti olettaen Goheen ampuneen Akakabuton. Myöhemmin pahoin haavoittunut kunnanjohtaja kertoo Daisukelle, että Gohee ei ehtinyt ampua laukaustakaan Akakabuton hyökätessä. Kuka sitten ampui, koska kenelläkään muulla ei ollut asetta?


Aikajana

Ginga-saagojen aikajanassa on vuoden verran heittoa. Ginga Densetsu Rikissä kerrotaan, että Akakabuto nähdään ensimmäistä kertaa 1974 ja 1975 kesäkuussa syntyy Riki. Ginga Nagareboshi Ginin alussa kuitenkin kerrotaan, että Riki on 8-vuotias ja myöhemmin kerrotaan, että suuri taistelu tapahtuu 1985 syyskuussa eli Riki olisi 8-vuotias 1984.