Kuoleeko Monsoon Last Warsin aikana?
 
pollcode.com free polls
Bloginurkka


Bloginurkkaan kerätään erilaisia Ginga-aiheisia blogeja. Blogit saavat käsitellä mitä tahansa Takahashin sarjaa tai siihen liittyviä aiheita (fan art, fan fiction, roolipelit, oheistuotteet, fandom...). Jos tahdot ilmoittaa oman blogisi tai suositella jonkun toisen blogia lisättäväksi bloginurkkaan, laita sähköpostia osoitteeseen bloginurkka[at]kaksoissola.net tai laita viestiä Kaksoissolan foorumille tänne.


Kun blogit on liitetty mukaan nurkkaan, näkyvät niiden uusimmat päivitykset Kaksoissolan oikeassa reunassa. Päivitykset eivät ole esillä mitään tiettyä aikaa, vaan näkyminen riippuu puhtaasti siitä, miten paljon blogitekstejä ilmestyy samaan aikaan.


Blogien ei tarvitse olla suomenkielisiä.


Blogien tulee noudattaa seuraavia ohjeita, jotta ne linkitetään Kaksoissolasta.

  • Blogeissa ei saa olla tai niistä ei saa lähteä suoria linkkejä K-18 -materiaalia sisältäville sivuille (porno, väkivalta jne.). Jos jokin blogin teksteistä on ikärajaltaan K-15, kannattaa se mainita heti otsikossa.
  • Blogeissa ei saa olla tai niistä ei saa lähteä suoria linkkejä sivuille, joista voi ladata tai katsoa copyright-lakeja rikkovaa materiaalia. (Esimerkiksi kokonaiset anime-jaksot, mangat, soundtrackit ja CD:t.)
  • Blogien tulee noudattaa Netikettiä ja niissä ei tule loukata yksittäisiä henkilöitä, suunnitella kiusantekoa tai muuta vastaavaa.
  • Blogin tulee keskittyä Gingaan eli blogeja, joissa on vain yksittäisiä Ginga-aiheisia kirjoituksia, ei hyväksytä. (Blogit toki saavat käsitellä muitakin aiheita, mutta pääpainon tulisi olla Gingassa.)
  • Ennen blogin liittämistä listalle, siinä tulee olla vähintään viisi Ginga-aiheista kirjoitusta.


Bloginurkassa olevat blogit: